• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modele IV Trybunały Modelarstwa Kolejowego - Piotrków 2017

43domek12

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dobrą atmosferę tworzą ludzie-nie przedmioty.Co mi z tego że będą ciekawe makiety kiedy (znów)nie będzie z kim o nich pogadać?
Mam nadzieję że tym razem nie pojadą wystawcy-bufony?:ostrozny:

EC45

Znany użytkownik
Reakcje
67 2 10
Eeeeee no chyba nie każdy jest bufonem. Niektórzy nawet nie są świadomi że odstawiają bufonadę.

Natomiast jak się pojawi Pan Robert R. to mu współczuje bo pewnie każdy, ale to każdy zada mu pytanie w stylu "a kiedy będzie....." :D. Ja postanowiłem, że kupię u Niego 2-3 loki i się zmyję bez zbędnych pytań ;)

Acha. @Paweł R, jak byś mógł to ubierz coś jaskrawego żeby wiedział że to Ty. Bardzo chciałbym Cię zobaczyć na żywo :podstepny:

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
22.731 530 29
Zapewne nie Ty jeden będziesz z broda i co wtedy jak się kolega EC45 pomyli i zaczepi nie tego co potrzeba? :ROFL:
Zarówno moja broda jak i ja będziemy najbardziej dobraną parą, do tego dodajemy iście żydowski nos,wiecznie zmrużone ślepia (błękitne lub według moje ukochanej, wyblakłe) i pieprzyk po lewej stronie nosa, no i krótkie włosy.
No ale gdybyś miał wątpliwości, oto cały ja (żenujące, naprawdę, zamieszczać swoje zdjęcie i to nie FB)

DSC_0394-crop.JPG

Nikogo nie zjadam, nie gryzę, mam wredny charakter, ale generalnie fajniutki jestem, no taki przytulasek,całe 102 kg (może trochę schudnę do czerwca).
Do zobaczenia.

Arti, jeśli Ci bardzo to pitolenie o dupie Maryni,bardzo wadzi w wątku, to poproś o czyszczenie.;)