Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ten czerwony też wygląda bardzo dobrze. Takie zwaloryzowane to idealnie pasują na te w trasie. Podobają się. Bardzo ciekawie wyglądają na wspólnej fotce.
Kierunkowskazy w ciągniku nie powinny być zaznaczone trochę wyżej i po wewnętrznej stronie lampy? Składy świetne, waloryzacja tak samo. Czekam na kolejne modele.
Trzeba przyznać że z naczepą Euroleasing przykuwa oko. Co prawda nie spotkałem się, aby miały one czerwone paleciary ale sądząc po fartuchu na tyle to zapewne jakiś "ex". Logotyp "Schmitz" powinien być w tylnej części boku naczepy ale to pikuś. Świetnie wyglądają chlapacze pod zderzakiem w ciągniku i koguty na orurowaniu.
@Brodagaz - uznam to za żart. A swoją drogą, gdybyś kiedyś zobaczył taką naczepę z czerwoną paleciarą to chętnie zobaczę zdjecię. Bardzo daleko do Euroleasingu chyba nie masz.
Bardzo fajna waloryzacja, wali mnie że nasz młodszy kolega nie widział czerwonej paleciary mam nadzieję że jeszcze kiedyś zobaczy.
Czekam na kolejne Volva , no i muszę się zabrać za swoje