Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Daniel model wyszedł czadowo -jak jeszcze dojdą blaszki ( co moim zdaniem nada modelowi filigranowości ) to będzie bajka.
Oj zaroi się na makietach poletek ze scenkami żniw
Ano fakt Adamie z tym może być różnie, wiem że cena jest dość zaporowa i mnie się też osobiście nie podoba . Wolał bym aby kombajny zawitały na każdym polu niż u bambra w stodole. Kombinuje jak uprościć proces montażu jak i druku aby pochłaniało mniej czasu. Możliwe że urwie się jeszcze parę złoty do bardziej przystępnej ceny . Przedstawiony model posiada pewne niedoskonałości jak wyłamaną kosę (nieuważne trzymanie hedera ) źle odcięte motowidły gdzie w jednym miejscu są dosztukowane, barierka też jest z pierwszego wydruku i zbyt wiotka dla tego też jest taka "powyginana" . Ogólnie model zrobiony z wydruków testowych i na bieżąco poprawiany aby kolejny już nie posiadał tych wad .
Oj tam, z dawnych czasów pamiętam takie coś jak "kółko rolnicze" - czyli "ktoś musi" zbudaować taka makietę (coś jak "Transbud"), kupić sprzęt na wyposażenie i wtedy radośnie będzie je użyczał na wystawy makiet "z poletkami".
Aktualizacja cały dzień myślałem i myślałem i wymyśliłem . Ostateczna cena będzie wynosić 650zł, wiem wiem duży spadek ale to max co da się urwać aby było opłacalne "budować Bizony"
Jak się bawić to się bawić , staram się zawsze w miarę możliwości odwzorować wszystko co posiada model. Czasem ze względu zbyt malutkich detali lub niewidocznych w gotowym modelu pomijam je.
Przydało by się przy niektórych kolekcjach . Dobrze że czasem odwiedzający nie maja pojęciach o wartości prezentowanej kolekcji bo na prawdę trzeba by było ochroniarzy postawić .