• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - mafo

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.126 36 0
Świetnie Maciej ;) Zimowy klimat zacny. Taka mała sugestia - nie chciałbyś poeksperymentować z fotkami w naturalnym świetle słonecznym?

piotr66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.801 32 2
Zimowa dioramka ze Skoda posypywarką wygląda rewelacyjnie. Jeszcze jakieś autko zmagające sie ze śligawicą by sie przydało.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.581 387 20
Świetnie Maciej ;) Zimowy klimat zacny. Taka mała sugestia - nie chciałbyś poeksperymentować z fotkami w naturalnym świetle słonecznym?
Z chęcią poeksperymentuję, ale jak na razie to słoneczka u mnie brak, a jak już wyjdzie zza chmurki, to mnie nie ma w domku. :( Jak zgram się w czasoprzestrzeni ze Słońcem, to i fotki się pojawią. Tło też było robione przy pochmurnym niebie, także będzie do wymiany, ale patrząc na aurę, to pewnie dopiero w następną zimę. ;)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.581 387 20
Nie musi być słońca, przy pochmurnym niebie efekt też jest fajny. Jeszcze lepiej zleje się z tłem ;)
Na Twoją prośbę złapałem trochę lepszej pogody. Pierwsze dwie fotki przy słonku za chmurami, natomiast następne to już w pełnym słońcu. :)

IMG_1566.jpg
IMG_1567.jpg
IMG_1568.jpg
IMG_1569.jpg
IMG_1570.jpg

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Brud jak na nasze warunki za mały ale jako całość super , jeszcze jakaś z polem i lasem w tle i masz cały komplet do prezentacji a jeszcze z fabryką industrialna taka .:D(y)(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 19
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546