Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzieki za komentarze Ciesze się że kolejne modele Wam się podobają, dziś ukończyłem równiez model który spędzął mi sen z powiek... Samo rozebranie tego modelu było wyczynem bo plastik sie łamał jak nie powiem co... Chciałem oswietlic same koguty ale ładny uśmiech Brody sprawił że swieci sie wiecej Wiecej chyba niz sam zakładał Model trzeba było podmalowywać a potem całośc malowac. Roboty sporo ale udało sie
Daf CF Straż pożarna HERPA
Witajcie
Po długiej nie obecnosci postaram sie troche odświeżyć temat, ostatnio skonczony model to Nysa 522 w skali 1:43 z kolekcji auto PRL, świecące swiatła, migajace migacze i kogut, niestety kogut w formie stroboskopu poniważ uklad ktory jest zamontowany nie ma efektu jak te stare koguty.
Witajcie
Dzisiaj zadnych światek, drobna zmianka, oryginalne malowanie, ja tylko podmalowalem jakies detale i dałem nowe koła BORBET A na zywicznych oponach na niskim profilu