Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Golf w oryginale a po Twoich modach to jak niebo a ziemia. Zdecydowanie zyskał.
Muszę przyznać, że te felgi robią wielką robotę i muszę się za takimi rozejrzeć.
Można śmiało powiedzieć że VW T5 SOK to już rarytas sam w sobie, a oświetlenie go wygląda niesamowicie. Nie wiem czy to nie zdjecia z kolejnej wersji King Kong-a bo na filmie w 0:04 widać to coś . Paweł nie wiedziałem że dorabiasz w filmach przygodowych .
W filmach to ja bym sobie dorobił ale nie w przygodowych tylko w innych Model obrócony palcami, przynajmniej spamerzy na YT nie beda tyle pisali jakie to wielkie itd Cieszę się że sie podoba, w miare mozliwosci bede wrzucał kolejne juz gotowce
Dzięki za komentarze
Super Szymon ze golf Ci sie podoba i pozostałym oswietlenia, dziś kolejny model "z pod kabli rozruchowych" Neoplan PKS Szczecin. Model przerobiony na PKS (nie przeze mnie), ja dodałem oświetlenie i figurki.
Ciekawie wygląda ten autokar. Światła, oświetlenie wnętrza i obrysówki dają niezły efekt. Bardziej jednak podoba mi się poprzednia prezentacja i ten VW SOKu z migającymi kogutami.