• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gdzie kupić Profile, teowniki, 2 teowniki i inne Materiały

HAZY

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Głównym Materiałem myślę, że będzie 2 teownik między 4/4 a 6/6mm. Zapotrzebowanie około 10-15m
a także 4/8mm jakieś 2m
oraz 3/3mm jakieś 10m

Jurasie Przy rozpiętości mostu który chce zrobić obawiał bym się puścić składu przez tak długi most kartonowy

W przyszłym tygodniu podam ci konkretną odpowiedź jaka jest dostępność tych materiałów w podanych przez Ciebie rozmiarach. Oczywiście wraz z cennikiem.

Gała

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Sklep toystore.pl ma dosyć bogatą ofertę kształtowników z polistyrenu. Wystarczy poprosić właściciela o wysłanie pełnego katalogu

HAZY

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Sprawdziłem ceny tych wyrobów. I tak: w aluminium i miedzi są tylko rury i pręty. W polistyrenie wszystkie typy kształtowników ale ceny jeżeli przeliczysz na złoty to przy twoim zapotrzebowaniu spowodują, że ten most będzie droższy niż wybudowanie go w realu. Za paczkę gdzie jest około: od 1 metra do 1,6 liczą sobie 5,5 funta.

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.409 17 2
To że most będzie bardzo drogi to ja wiem :(. Polistyrenu na most nie chce. więc nie ma problemu ;)
W poprzednim poście napisałem miedz ale chodziło mi oczywiście o mosiądz ;)