• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Gablotka ze stacją

OP
OP
Przemekk

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Po wielu miesiącach bojów dotarłem wreszcie do finału. Przyznam, że pod koniec to już chciałem skończyć i parę rzeczy dałoby się zrobić lepiej. Szczególnie zapamiętam naklejanie papierowej nazwy stacji na plastikową tablicę przy pomocy superglue, z początkowej totalnej katastrofy udało się zrobić coś co wygląda akceptowalnie, przynajmniej z pewne odległości. Koniec końców dałem trawę z maty, ale porwaną na kawałki. Najpierw wysypałem całość dioramki piaskiem, potem pomalowałem na kolor ziemi i przykleiłem trawę, do tego podmalowałem przejścia między kartonem, a ziemią, żeby za bardzo nie raziły. Poniżej pierwsza partia zdjęć, ta gorsza niestety, resztę wrzucę wieczorem.

Załączniki

Ostatnio edytowane: