• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Gabaryty - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
W tych barwach Volvo wygląda bardzo ciekawie .Tak na marginesie spytam. Idziesz w zakup dźwigu, czy to tylko jeden z całego transportu?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
W tych barwach Volvo wygląda bardzo ciekawie .Tak na marginesie spytam. Idziesz w zakup dźwigu, czy to tylko jeden z całego transportu?
Dźwig w komplecie z ciężarówkami już mam skompletowany edycja z 2015 ale w tym roku już w niego nie idę bo jest masakra cenowa a w zasadzie są tylko dodatki do głównego dźwigu.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Bardzo fajny zestaw, nowemu volvo dobrze w kazdej konfiguracji :) Felb to już chyba standard z tyloma nadrukami. Marcin właśnie kiedy zrobisz fotkę swojego dźwigu ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nowe Volvo i malowanie felba to niezłe połączenie, podobają mi się te pasy przy lampach. Szkoda tylko że Herpa wypuszcza Felbermayra już w prawie każdych nowościach przez ten dźwig, tym samym zrobiły się trochę pospolite, mi zawsze modele z tej kolekcji kojarzyły się z czymś unikatowym.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
Nowe Volvo i malowanie felba to niezłe połączenie, podobają mi się te pasy przy lampach. Szkoda tylko że Herpa wypuszcza Felbermayra już w prawie każdych nowościach przez ten dźwig, tym samym zrobiły się trochę pospolite, mi zawsze modele z tej kolekcji kojarzyły się z czymś unikatowym.
Damian unikatową to one mają cenę:D;)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Sprinterek zajefajny (y), ta tylna belka chyba lepsza by była czarna (według mnie :podstepny: ) i te cholerne koła w tych sprinterach mogli by dawać te zwykłe :). Marcin czyż byś chciał kupić nowy dźwig ?? :ROFL:.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
Sprinterek zajefajny (y), ta tylna belka chyba lepsza by była czarna (według mnie :podstepny: ) i te cholerne koła w tych sprinterach mogli by dawać te zwykłe :). Marcin czyż byś chciał kupić nowy dźwig ?? :ROFL:.
Nie Herpa już mnie nie namówi na dźwig , a Sprinter się trafił przypadkiem , co do kół to się zgadzam są do bani.