• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Gabaryty - Brodagaz

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.778 67 1
No to pokazałeś coś co średnio trafia w moje gusta . Muszę napisać że akurat tego modelu bym nie kupił , bo ani malowanie do mnie nie trafia , ani ta konfiguracja . I dodatkowo jeszcze mercedes :D

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Konfiguracja tego zastawu mi odpowiada ,ale te szpule jako ładunek to już nie bardzo. Jak dla mnie lepiej by wyglądał np. z balami drzewa :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
Taka trochę uboższa wersja tego zestawu. Dołożyć mu parę elementów i będzie jak oryginał.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.778 67 1
Takie coś mi ostatnio po głowie chodzi . Dobrze że Paulina Ci przypomniała to była okazja z szafy je wyciągnąć i pokazać :D Piękny model , jedyne ale to ten plastik za kabiną gładki mi się nie widzi . Mogli chociaż coś namalować .