• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Gabaryty - Brodagaz

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
MAN wygląda świetnie też mam bez oznaczeń ale jeszcze muszę poczekać na ładunek, komponuje się super z tym kolorem :D

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Przeoczyłem kilka prezentacji, ale muszę powiedzieć, że każda sztuka zasługuje na uwagę. Fakt ostatni MAN wygląda zacnie. Może kiedyś i ja ...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.402 387 20
Ciągnik bardzo ciekawy, ale ta gąsiennica jakaś taka za bardzo plastikowa. Zestaw podoba się.

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
MAN świetnie się prezentuje z tym ładunkiem. Sam ładunek już gorzej wykonany faktycznie taki plastikowy bardzo.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Bardzo ciekawy gabaryt! Spodobał mi się, dobrze, że ma również halogeny, chromowane części zawsze dają wiele konikowi.
Ładunek również ciekawie się prezentuje. Udana prezentacja (y)(y)(y)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Przydałoby się podmalować piasty, ale i tak podoba mi się jego konfiguracja. Pomysł z czołgiem-super, Herpa włączyła szare komórki (y)(y)(y)