• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Flota - LEO.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.005 387 20
Bardzo ciekawy zestaw Ci wyszedł. Może tylko jakby ciągnik był w innym kolorze, to zestaw wyglądałby jeszcze lepiej.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.005 387 20
Premiumka wygląda bardzo fajnie. Scania też OK, tylko w tym kolorku jakoś mi nie pasuje. Podobają mi się te fartuchy w naczepach. To Twoja produkcja, czy jakiś gotowy wyrób?

OP
OP
leszek85

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam wszystkich, w końcu na miejscu i trochę czasu wolnego więc będę dalej prezentował swoją kolekcje. POZDRO.[DOUBLEPOST=1377287240][/DOUBLEPOST]MAN TGS LX + SILOS.

[DOUBLEPOST=1377287724,1377287148][/DOUBLEPOST]MERCEDES AXOR II + SILOS

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.005 387 20
Obydwa ciągniki fajnie się prezentują z tym silosem. Trudno powiedzieć, który ładniejszy. Obydwa mi się podobają.

OP
OP
leszek85

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam, na początku wielkie dzięki za opinie, teraz mam coraz więcej wolnego czasu więc będę starał się być na bieżąco i komentować modele innych użytkowników. Pozdro.[DOUBLEPOST=1378234806][/DOUBLEPOST]MAN TGX XXL EURO 6 + SILOS.

[DOUBLEPOST=1378234822][/DOUBLEPOST]MERCEDES ACTROS MP1 MEGASPACE + SILOS.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.005 387 20
Daf całkiem ciekawy, a naczepa Schmitza bardzo fajna. Natomiast Volvo ma bardzo słabe fotki. Co prawda bardzo trudno zrobić dobrą fotkę białego modelu, bo aparaty nie radzą sobie z białym kolorem i przekłamują go. Trzeba by model dobrze i równo oświetlić, a potem jeszcze popracować w programie graficznym i może byłoby dobrze.:)