• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Flota - LEO.

OP
OP
leszek85

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki bardzo za opinie,tym razem postaram się przedstawić pojazdy w taki sposób aby móc porównać jak zmieniały się poszczególne model na przestrzeni lat.
Na początek pójdzie Mercedes:

MERCEDES: SK , ACTROS MP1 , ACTROS MP2 , ACTROS MP3 , ACTROS MP4.

MERCEDES SK : ,,DAY CAB,, ,,EUROCAB,,

MERCEDES ACTROS MP1: ,,W,, ,,L,, ,,MEGASPACE,,

MERCEDES ACTROS MP2: ,,L,, ,,MEGASPACE,,

MERCEDES ACTROS MP3: ,,L,, ,,MEGASPACE,,

MERCEDES ACTROS MP4: ,,STREAMSPACE,, ,,BIGSPACE,, ,,GIGASPACE,,

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No cóż...Scania to nie jest :ROFL:
Pomysł naprawdę fajny, technologia jednak zmienia się w mgnieniu oka, eh, za chwilkę MP4 stanie się staruszkiem niczym SKacz w dzisiejszych czasach.
Jejku jejku, rozklejam się przy modelach :D:(:D:(

OP
OP
leszek85

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki bardzo za opinie,skoro jest jakieś zainteresowanie tym typem zdjęć to dajemy dalej,nie mogę zrobić inaczej niż dla kolegi,,ferrixa,,dać SCANIE.

SCANIA: SERI 3 , SERI 4 , R , R STREAMLINE.

SCANIA SERI 3: ,,STREAMLINE,,

SCANIA SERI 4: ,,DAY CAB,, ,,TOPLINE,,

SCANIA R: ,,DAY CAB,, ,,HIGHLINE,, ,,TOPLINE,,

SCANIA R STREAMLINE: ..HIGHLINE,, ,,TOPLINE,,

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Uuuuuuuuuuuuuuuu, jestem w niebie :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ten dzień zapiszę sobie grzecznie w moim pamiętniczku, aż łezka się w oku kręci :love:
Jeżeli kiedyś będę miał słabszy dzień to otworzę sobie forum, znajdę "Flotę LEO" i będę wpatrywał się w to porównanie resztę dnia.
Pięknie pięknie pięknie pięknie i jeszcze raz pięknie. Ajć, czerwona R'ka jeszcze z moimi blachami...i jeszcze halogeny. Cud, miód i tona orzeszków. Naprawdę gratuluję takiej rodzinki :)

Oj tak, Lotus też lubi Scanie, wiem o tym, bo wiele razy już mu marudziłem na temat sprzedaży paru Szwedek,tylko kurcze, jest nieugięty, ale wiem, że kiedyś się złamie. :D:ROFL::D:ROFL:

PS. Leo, widzimy się na PW, ta czerwona musi być moja :love::ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Piękna prezentacja. Kapitalny pomysł. Dopiero teraz widać jakie zmiany są w kolejnych generacjach ciągników. Bardzo podoba mi się taki sposób pokazywania różnic pomiędzy modelami.

OP
OP
leszek85

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam,wielkie dzięki za opinie,tym razem poleci pod ostrzał VOLVO.

VOLVO FH generacjI: I,II III IV.

VOLVO FH I: ,,DAY CAB,, ,,GLOBETROTTER,, ,,GLOBETROTTER XL,,

VOLVO FH II: ,,GLOBETROTTER,, ,,GLOBETROTTER XL,,

VOLVO FH III: ,,GLOBETROTTER,, ,,GLOBETROTTER XL,,

VOLVO FH IV: ,,GLOBETROTTER,, ,,GLOBETROTTER XL,,