• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie EU07/EP07

Romek 222

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Pociąg Kolei Śląskich relacji Zwardoń-Katowice zaraz zasłoni EU07-516 ze składem Kolei Rosyjskich relacji Moskwa-Nicea złapany w okolicach Tychów w dniu 27.06.2014.
DSC_00136.jpg

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
Wrocław - Psie Pole (02.09.2014) EU07 w zestawieniu z SM42 . Zdjęcia nie najlepszej jakości , robione telefonem przy padającym deszczu o 6.20 rano .

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

012.jpg

013.jpg

014.jpg

lalek

Użytkownik
Reakcje
34 0 0
Sam chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o tym zdjęciu. Znalazłem je kiedyś na facebook'u, bez tytułu, bez autora. Nie udało mi się ustalić tak na prawdę nic konkretnego, jednak mam kilka przypuszczeń. Miejsce wykonania zdjęcia to moim zdaniem Kraków, prawdopodobnie lokomotywownia Prokocim (wtedy może parowozownia), czas to lata między 1965 a 1968, czyli od momentu przyjścia do Krakowa do momentu odejścia do Dębicy. Myślę, że mogła być to pierwsza rewizja tej lokomotywy, aczkolwiek wszystko to tylko moje przypuszczenia.

Kontynuując wątek zdjęciowy. Zakopane 1976:

Autorem zdjęć jest EddieB.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 5
Koleje w Polsce 7
Koleje w Polsce 3
Koleje w Polsce 4
Koleje w Polsce 7