• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

EU06

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.253 118 11
@Gagar358. Napisze cos więcej nt kolegi zdjęcia (bedzie moze nie na tematale trudno)

Od dawna czepiam sie użytkowników za brak informacji nt lokalizacji zdjecia, co przedstawia i kiedy było zrobione. Często słyszęw odpowiedzi, ze przecież widać itp. Kolega Gagar, choć nowy, wrzucił zdjęcie do którego sie nie mogę przyczepić:) powiem więcej zdjęcia dla mnie sa właśnie tym "co misie lubią najbardziej" gdyż również ukazują date naprawy rewizyjnej i przydział!! Wiec dziękuję koledze nie tylko za fotki ale sposob ich zrobienia, gdyż posłużą jako ewidencja do przeróbki lokomotywy od PIKO na takowe malowanie jak na zdjęciach!

BoGneR

Znany użytkownik
Reakcje
3.396 29 2
Od dawna czepiam sie użytkowników za brak informacji nt lokalizacji zdjecia, co przedstawia i kiedy było zrobione.
Ja od dawna widzę, że w paru tematach z forum zrobiła się galeria i to na domiar bardzo niskich lotów! Szkoda, bo jest kila ciekawych wątków, a zalew beznadziejnych zdjęć umieszczanych tutaj bez obróbki i jakiejkolwiek autokrytyki autorów sprawia, że nie zachęcają do przeglądania.

Gagar358

Znany użytkownik
Reakcje
1.539 4 0
Bardzo dziękuję za miłe słowa. To jeszcze druga odsłona tej samej EU06-01. Tym razem kilka lat później - zdjęcia zrobione 24.09.2016 r. na szlaku biegnącym na wysokości lokomotywowni Kraków-Bieżanów (w kierunku na Kraków Główny). Widać, że już wyblakła ale jeszcze się trzyma. Swoją droga ciekawe, w jakim celu tu stała i jaki był/jest jej dalszy los?
P11107971.jpg
P11107981.jpg
P11108031.jpg
P11108041.jpg

Groch

Znany użytkownik
Reakcje
715 1 0
Nie wiem czy to ujęcie już było na forum... Robi się EU06-0_ Vulcan foundry, Newton le Willows, Liverpool, 29 maj 1962r. Na pierwszym planie D200 na lokalne tory. Zdjęcie ze zbiorów "getty" więc cicho sza...

EU06-0 Vulcan foundry, 29.05.1962.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 32
Koleje w Polsce 0
Koleje w Polsce 10