• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Epoka I

Heizhaus_Krakau

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dzień dobry wszystkim :) Ja tutaj nowy ;) Mam jednak pytanie czy poza mocno współczesnymi klimatami są może ludzie zainteresowani epoką I - ja akurat siedzę w temacie CK Kolei (udało mi się już całkiem pokaźny park taborowy zebrać) i walczę z pierwszymi modułami (z naciskiem na walkę...).
Serdeczne pozdrowienia
Sebastian

Załączniki

Reakcje
129 3 0
Dzień dobry wszystkim :) Ja tutaj nowy ;) Mam jednak pytanie czy poza mocno współczesnymi klimatami są może ludzie zainteresowani epoką I - ja akurat siedzę w temacie CK Kolei (udało mi się już całkiem pokaźny park taborowy zebrać) i walczę z pierwszymi modułami (z naciskiem na walkę...).
Serdeczne pozdrowienia
Sebastian
Tak są. Co to za skala i producent?

cyruss

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
357 1 0
"(udało mi się już całkiem pokaźny park taborowy zebrać" - no to pochwal się co masz i kto to wyprodukował.
A może wiesz kto wypuścił np artylerię z czasów WWI w 1:87...
Jak najbardziej interesują mnie czasy kiedy np. Kraków Główny był stacją końcową. Może walkę z modułami zaczniesz od takiej prostej stacji.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
FREMO 7