• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie EP09 - Zdjęcia

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
2.077 201 22
Super kolor to był w malowaniu "denaturat". Był bardziej stonowany oraz do niego były ciemne grafitowe dodatki. Ten ładny, ale coś mi nie pasuje.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.176 657 30
Super kolor to był w malowaniu "denaturat".
No cóż, wszystko jest kwestią gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Mnie akurat żadne z tych dwóch malowań się nie podoba. Najładniejsze jak dla mnie jest to współczesne standardowe biało-granatowe IC, jak na ostatnim zdjęciu (zresztą również dla EU/EP07). No i oczywiście ze względów sentymentalnych, lubię to oryginalne, żółto-orzechowe (choć może jeszcze bardziej prototypowe, jasnożółte).

OP
OP
Adam Okuń

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.432 3 0
Kurcze chyba masz rację. Nie strzeliłem wagonu, a sprawdzanie po rozkładzie czasami zawodzi. Poprawię na flickrze bo tu już nie mogę. W ogóle mnie te pociągi zaskoczyły. Na tą stronę miałem kiepskie światło i ustawiony byłem na pociągi jadące od strony Warszawy.

W zasadzie powinienem je oba podpuścić trochę bliżej :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 5
Koleje w Polsce 30
Koleje w Polsce 10
Koleje w Polsce 13
Koleje w Polsce 29