• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja East & West - Michał M.

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dzięki za komentarze! Dawno nic nie było więc dziś coś nowego :D

Volvo FH I Globetrotter XL "Nielsens Fiskeeksport" (DK)

forum15.JPG

forum14.JPG

forum13.JPG

forum12.JPG

forum11.JPG

forum10.JPG

forum9.JPG

forum8.JPG

forum7.JPG

forum6.JPG

[DOUBLEPOST=1464513372][/DOUBLEPOST]cd.
forum2.JPG

forum3.JPG

forum4.JPG

forum5.JPG

forum16.JPG

forum.JPG

Podziękowania dla Jarekoma i IgorS (y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Taaa i ktoś tu też ma niezłe zdolności ;) starsze Volvo wygląda rewelacyjnie, naczepa jest bardzo ładnie ozdobiona ale te Volvo to poszedłeś po całości (y). Jak się człowiek tak napatrzy to potem... no właśnie :D... Gratulacje :).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
No co tu dużo pisać. Znów poszedłeś ostro po bandzie bo ilość dodatków i jakość ich odwzorowania są na najwyższym poziomie. Patrząc na Twoje ostatnie modele i te które na swojej stronie prezentował ostatnio Transmar to śmiało mogę powiedzieć że przebijasz go o głowę :)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
10/10, świetna robota i podziwiam za te malutkie detale i precyzje w ich montażu. Kalkomanie też świetne :cool:

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Przedostatnią fotką roz*3bałeś system, model jak każdy z pod Twojej ręki Kiler na wysokim poziomie.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Kopara opada.... jedno mnie zastanawia jak ty model z drogi zdjęty pomniejszyłeś 87 razy :D:D jakieś chyba masz magiczne urządzenie ;) Szacun Michale, wielki szacun! oglądam i podziwiam i napatrzeć się nie mogę:) i jak tak patrzę to dochodzę do wniosku że wstyd żebym teraz ja z czymś u siebie wyskoczył a siedzę już nad nie jednym co pokazać bym mógł no ale daleko mi bardzo daleko do takich umiejętności jakie Ty posiadasz (y)(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak zwykle u Ciebie świetny model, sam podnosisz sobie poprzeczke. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to może trochę za duże "hamburgery" (czyli światła) w naczepie, ale to szczegół biorąc pod uwagę cały model. Prawdziwego oststnio mijałem na S11 w Jaryszkach, obydwa robią wrażenie. Gratuluje!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Pięknie zrobiony model i świetne zdjęcia. Gratuluję.

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Nie sądziłem ze idzie tak odjebać stare volvo, podoba mi sie masakrycznie, świetna robota, duzo pracy i zdolnosci włożone, S U P E R !!!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 128