Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kiedyś przypadkiem kupiłem wagony na Alliexpress. Nie było pomysłu na nie.... ale się okazało że pasują na podwozie Flesia, a do tego przypominają nasze stare blaszane konstrukcję 401w.
Niebawem je wstawię na koła
@Zdrada69 numerów brak bo to oznakowanie testowe, takie jak na zdjęciu w katalogu wagonów. Jak trafię fotki tego wagonu w necie to dorobie numery. Ich brak aż tak bardzo mi nie doskwoera, bo w ruchu i tak ich nie widzę. Za to odmienną bryłe wagonu tak
@Andrzej Harassek wózki mam takie jakie mam pod ręką. Jak będę mial nasE 1XTA to podmjenię. Póki co to brak takowych, a wagon pomimo tego może jeździć.
Dziś do mnie dotarły seryjne modele Flesia - Eanos. Wagony naprawdę świetne. Nowa jakość. Mogą śmiało w tej samej jakości wydać prawidłowe Eaosy, które nam kiedyś pokazywali na grafikach
A z tego co pamietam to mam jeszcze jakies wydruki na 2/3 cysterny i na dumpcary, oraz chyba zaległy wydruk na 120A. Ale to to potwierdzę jak sie dokopie do konkretnego pudełka. Pamiętam że są też blaszki trawione na 401Zb/ZK...