Cześć Wszystkim!
Chciałbym zaoferować Wam moje usługi w zakresie druku 3D oraz malowania figurek modelarskich.
Tworzę figurki idealne do makiet kolejowych, dioram, a także jako uzupełnienie kolekcji modeli samochodów (diecast). Specjalizuję się w odwzorowywaniu postaci na podstawie zdjęć, kadrów z filmów czy seriali.
Co oferuję?
W załączniku przesyłam kilka zdjęć poglądowych, m.in.:
Pozdrawiam!
Chciałbym zaoferować Wam moje usługi w zakresie druku 3D oraz malowania figurek modelarskich.
Tworzę figurki idealne do makiet kolejowych, dioram, a także jako uzupełnienie kolekcji modeli samochodów (diecast). Specjalizuję się w odwzorowywaniu postaci na podstawie zdjęć, kadrów z filmów czy seriali.
Co oferuję?
- Różne skale: Od popularnych H0 (1/87), przez "resorakowe" 1/64, aż po większe skale jak 1/24 czy 1/43.
- Elastyczność wykończenia:
- Surowe wydruki (Raw) – oczyszczone z podpór, gotowe do samodzielnego podkładowania i malowania (wysokiej jakości żywica, ostre detale).
- Gotowe figurki – pomalowane i gotowe do postawienia na makiecie.
- Tematyka:
- Służby i robotnicy (np. geodeci, milicja, likwidatorzy z Czarnobyla).
- Postacie z popkultury (np. bohaterowie serialu "1670", "Mistrz Kierownicy Ucieka").
- Figurki cywilne i JDM (np. "selfie girl", hostessy).
- Zwierzęta dzikie i domowe.
- Projekty na zamówienie: Masz pomysł na konkretną pozę lub postać ze zdjęcia? Daj znać!
W załączniku przesyłam kilka zdjęć poglądowych, m.in.:
- Zestaw geodetów przy pracy (1/87, pomalowane).
- Czarnobylski likwidator (1/64, pomalowany)
- Likwidatorzy z Czarnobyla w kombinezonach ochronnych (1/24 i 1/64).
- Postacie inspirowane serialem "1670".
- Figurki kobiet (JDM, cywile) w różnych pozach.
Pozdrawiam!