• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

Seba19/77

Znany użytkownik
Reakcje
0 1 0
Mercedesa Błędów 100 ;). Jakkolwiek w 1:1 ten model do mnie nie przemawia zwłaszcza w konfrontacji z kaczką, o tyle model prezentuje się sympatycznie. Też mam jednego i myślę o powiększeniu rodzinki ;).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.361 387 20
Ciekawe modele. Jednak Mercedesy z poprzedniej prezentacji fajniejsze od VW.

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Mercedesa Błędów 100 ;). Jakkolwiek w 1:1 ten model do mnie nie przemawia zwłaszcza w konfrontacji z kaczką, o tyle model prezentuje się sympatycznie. Też mam jednego i myślę o powiększeniu rodzinki ;).
Seba proponuje się przejechać MB100 :) Mam przedłuzaną wersję (9os.) w skali 1:1 i nie zamieniłbym go na innego busa z tamtych lat. Mega wygodny, mega zwrotny i mega pakowny :) Jedynym minusem jest hałas. Powód? Silnik w kabinie :) Modele Mb100 też posiadam 2 :) Fajne auto :)

Seba19/77

Znany użytkownik
Reakcje
0 1 0
Napisałem tak, bo kilku znajomych miało i narzekali na awarie. Dla mnie ciut za ciasny ;). Ostatnio Vitem jeździłem i też bym nie zamienił swojego W124:D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.361 387 20
Ale brzydale wynalazłeś. Mimo swojej dziwnej urody wyglądają całkiem ciekawie. Najfajniejszy z nich Citroen.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Cytrynka Cinzano to jeszcze do mnie przemawia ale to to żółte i zielone tragedia , ale wiem że takie kiedyś były :)

matekw

Znany użytkownik
Reakcje
19 0 0
Citroen jest taki jak w naturze: Tak brzydki, że aż piękny. A dekawka tylko brzydka, ale to moja subiektywna ocena;).