• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Modele kojarzą mi się z serią filmów z Louisem de Finesem z serii "Żandarm .....":) (mogłem dać babola w pisaniu nazwisk aktora)

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.322 387 20
U Ciebie to jak jest fajny model, to z reguły występuje parami. :D Ten drugi też fajnie wygląda. Fotka rodzinna bardzo fajna.

matekw

Znany użytkownik
Reakcje
19 0 0
Ładne te Pocztowe Citroeny. Francuzi zawsze robili ładne samochody, czy to osobowe czy ciężarowe.
W maju Brekina wypuszcza konkurencje: Renault R4 Fourgonnette.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ciekawe zestawienie Citroenów dostawczych. Bardziej przypada mi do gustu zielony. Taki swojsko wyglądający.
Szkoda, że nie dopracowano lamp, bo efekt byłby piorunujący.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ten nowszy Mercedes bardziej przypadł mi do gustu. Jest punkt odniesienia do naszych dróg.
Ten historyczny ciężko porównać z oryginałem i stwierdzić, które detale są dokładnym odzwierciedleniem.
Jako, że jestem od dziecka miłośnikiem czekolady i upodobałem sobie u Kobiet brązowe oczy to jestem na TAK ;) :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.322 387 20
Ten "ciutkę nowszy" jest ciutkę inny niż ten od Roskopfa. :D Ale tylko ciutkę.:podstepny: