@Wizard , @Rysiek Susper, dzięki za fotki. Co do tego czarno białego z boku kolegi @Wizard - czy czasem na tym zdjęciu tarcze zderzaków nie są prostokątne (i mają białe obwódki)? To mogło by wskazywać, że te dwa zestawione obok siebie pokazują ten egzemplarz w różnym okresie - a biorąc pod uwagę zdjęcie z żółtym czołem na którym są okrągłe zakładam, że zdjęcie kolorowe pokazane przez kolegę @Wizard jest z późniejszego okresu, zaś czarno-białe z wcześniejszego.
Nie jest wykluczone, że wybiorę ten numer 372 z uwagi na to, że są zdjęcia - ale zakładam, że w okresie o którym wspomniałem buda z boku była zielona do samego dołu, a tarcze były okrągłe, skoro na fotce z żółtym czołem też są okrągłe. Takie założenie nie będzie błędem chyba...
Wybór podsyca to zdanie:
Nie jest wykluczone, że wybiorę ten numer 372 z uwagi na to, że są zdjęcia - ale zakładam, że w okresie o którym wspomniałem buda z boku była zielona do samego dołu, a tarcze były okrągłe, skoro na fotce z żółtym czołem też są okrągłe. Takie założenie nie będzie błędem chyba...
Wybór podsyca to zdanie: