• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.051 37 4
A ja tu całe forum od deski do deski czytam, sam to zdjęcia bardziej, bo jednak ciężko mieć kasę na wszystko, ale z zainteresowaniem czytam. :)
Akurat ja od dzieciaka zainteresowany transportem, ale z pewnych przypadłości ani na kolej nie mogę ani na transport lądowy. Niemniej podziwiać kolekcję kolegów zawsze miło :) Może uda mi się pojawić w Iławie, to zobaczę jak mi się udadzą fotki w tym trupim oświetleniu.
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Również pozdrawiam.
PS. Twoje fotki zrobiły furorę, jakie było zdziwienie, że w Polsce jest tak ładnie na stalowym szlaku.

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.051 37 4
No i trucki też bym widział w kolekcji, niestety tu w okolicy nie ma bazy chyba gdzie mógłbym wejść z aparatem. Choć kawał drogi ode mnie jest duża firma i mają na placu z 50 może maszyn nowych. Ale jeszcze będzie okazja, już ja widzę te swoje wariackie fisheye na ciężarówkach :) Ja mam generalnie bzika na punkcie amerykańskich, kolega jeździ i mi wysyła dużo zdjęć, a ja sobie wzdycham :) Ostatnio robił kursy po zamarzniętych jeziorach, mają klimaty, i temperatury -40C, Terytorium Północne. (y)