Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Śmieg to mąka klejona na lakier do włosów. Ja z efektu jestem zadowolony a gdy wszystko dobrze wyschnie to psikne jeszcze białą farbą z puszki i wszystko będzie sklejone na cacy
Miałeś rację broda. Śnieg był o kant du... Zrobiłem dziś nowy z sody oczyszczonej. Efekt jest zajefajny a jeszcze do końca nie wyschło. Z góry mówię że zdjęcia tak idealnie nie oddają rzeczywistość a jak będzie się wam podobać to mogę skręcić poradnik jak coś takiego zrobić . Teraz przyjemnego oglądania
P.S Przepraszam za miniaturki ale teraz takie są przepisy na forum
Myślam nad spłodzeniem takiego ogólnodostępnego wątku dla wszystkich którzy znają jakąś technike modelarską i chcą się nią podzielić z naszą społecznością.
Nikt się nie podpisał pod moim projektem. Szkoda
Wystartował projekt nowej dioramki. Ma ona przedstawiać jakąś drogę, przystanek PKS i płot betonowy. Kilka fotek z początków.
Już nie będę straszył tym chinolem . W planach miał on mieć bliskie spotkanie z drzewem ale nawet do tego te zabawki się nie nadają i całość poleciała do kosza . Ktoś ma jakieś propozycje co można tam wstawić? Do wygrania rower i wycieczka po Rumunii
Już nie będę straszył tym chinolem . W planach miał on mieć bliskie spotkanie z drzewem ale nawet do tego te zabawki się nie nadają i całość poleciała do kosza . Ktoś ma jakieś propozycje co można tam wstawić? Do wygrania rower i wycieczka po Rumunii
O panie modelarstwo to sztuka a nie byle co trza się postarać , takie narożniki gdzieś pod płotem na końcu placu to najczęściej miejsce pełne śmieci , złomu i rzeczy z którymi nie wiadomo co zrobić, często też rosną w takich miejscach krzaki a płot ma dziury.
O panie modelarstwo to sztuka a nie byle co trza się postarać , takie narożniki gdzieś pod płotem na końcu placu to najczęściej miejsce pełne śmieci , złomu i rzeczy z którymi nie wiadomo co zrobić, często też rosną w takich miejscach krzaki a płot ma dziury.