• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dioramy i makiety od SCYZORA

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.286 67 1
Jedyne czego mi tutaj brakuje to paru puszek po piwie i kogoś śpiącego pod płotem :D Pięknie ta budowa wygląda . Szczegóły takie jak betoniarka , brama , tablice ostrzegawcze i informacyjne , wisienka na torcie .

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Jedyne czego mi tutaj brakuje to paru puszek po piwie i kogoś śpiącego pod płotem :D Pięknie ta budowa wygląda . Szczegóły takie jak betoniarka , brama , tablice ostrzegawcze i informacyjne , wisienka na torcie .
To jest poważna inwestycja i nie ma tu miejsca na picie piwa, a tym bardziej bardziej na bumelowanie:ROFL::ROFL:.
Na poważnie,to taka scenka dodała by tylko pikanterii tej budowy:D:D:).

Reakcje
554 7 0
Budowa jak żywa! No właśnie, a gdzie ludzie?!.:oops:
A tak serio, mam wrażenie, że czasem widujesz takie budowy, bo drabina, stół do gięcia zbrojeń i parę innych drobiazgów typu żebra w ścianie jest naprawdę realistycznych!

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Warto by tu coś dodać, bo dawno, dawno nic nie prezentowałem:confused:.
Taki mały "Up date" dioramy "bloki w budowie"
Doszła zieleń, drzewa, poprawiona droga i krawężniki i inne.

DSC05939.JPG

DSC05942.JPG

DSC05945.JPG

DSC05947.JPG

DSC05953.JPG

DSC05955.JPG

DSC05956.JPG

DSC05957.JPG

DSC05958.JPG

DSC05959.JPG

Niebawem prezentacja nowego projektu:rolleyes:.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 41
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169