• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dioramy i makiety od SCYZORA

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Dziękuję za jedyny komentarz(y), jaki został napisany po bez mała miesiącu, od czasu zamieszczenia zdjęć:(.

Super robota, chciałbym kiedyś osiągnąć taki poziom wykonania modeli:)
Super robotą to bym tego nie nazwał. Jeśli chcesz cokolwiek osiągnąć, musisz dużo pracować, doskonalić warsztat a efekty przyjdą same.
Powodzenia w realizacji planów(y)

Dariusz71

Aktywny użytkownik
Reakcje
961 2 0
Na pierwszy rzut oka, było za kolorowo. Ale jak przyglądałem się dłużej, to coraz bardziej mi się podoba. Bardzo fajnie są ślady na wewnętrznych ścianach. Może bym zmatowił opony i dodał trochę mchu. Bardzo fajny składzik nieładzik ;)

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Dziękuję za komentarze(y).
Ja bym te "opony" jednak wywalił, bardziej na dętki nadmuchane wyglądają, nie masz gdzieś starych opon z innych modeli?
Świetnie te niebieskie drzwi wyszły jak i ściany budynków :)
Wiem że nie najlepiej wyglądają te "opony". Jak coś znajdę to zrobię podmianę, lub bardziej je zachwaszczę, aby nie dawały po oczach:D.
Dariusz71 - zieleninka będzie uzupełniana.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.584 387 20
Wiem że nie najlepiej wyglądają te "opony". Jak coś znajdę to zrobię podmianę,
Napisz do allegrowicza Bogos_75 On miał w ofercie stare opony w skali 1:87 sprzedawane jako ładunek na wagon. Aktualnie nie widzę u niego wystawionych takich opon w 1:87, natomiast ma wystawione aktualnie w skali 1:120 KLIK.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 41
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169