• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.888 387 20
No i kolejny moduł wygląda świetnie. Teraz zasiedlić go samochodami i będzie jak w realu.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Zieleń to już na bardzo wysokim poziomie ale metrów to już powstało z pod twojej ręki więc coraz większa wprawa (y). Jakiś regał z oponami , szopkę na klamoty i płotek obity kołpakami bym jeszcze widział .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.888 387 20
No i wygląda bardzo realistycznie. Podoba mi się.
Takie techniczne pytanie - samochody kleisz do podłoża, czy stoją sobie luźno?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.325 109 2
No i wygląda bardzo realistycznie. Podoba mi się.
Takie techniczne pytanie - samochody kleisz do podłoża, czy stoją sobie luźno?
Samochody są przykręcone do podłoża ze względów transportowych , ciężko by było zapanować nad tym wszystkim podczas transportu ;)
[DOUBLEPOST=1462911602][/DOUBLEPOST]Zapomniałem napisać biały Mercedes jest podświetlony ;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.325 109 2
Super, ale auta nie frontem do płotu ?
Jak na pewno zauważyłeś są dwie szkoły , ta z dupą do płotu jest wygodniejsza dla klienta który ogląda już auto na komisie moim zdaniem , ale w komisach różnie ustawiają.
images.jpg

gal_3_107221.jpg

[DOUBLEPOST=1462913772][/DOUBLEPOST] Miki sobie komis zrobi to da ryjem do płotu , ja wolę dupą.:ROFL::ROFL::ROFL:

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Komisik super, pelny wypas taki komis :) Jedyne co by jeszcze szło zrobic to w kontenerze nakleic jakis kalendarz albo plakat zeby zasloniło te okragle nadlewki i nr 9 :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169