• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dioramka na polke

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Pd5
... a pomyślałeś choć trochę nad tą oceną ? Tu wina była po stronie komputera a nie moja ( laptop jest włoski i olewa totalnie polskie znaki)
myślę że to zrozumiałeś i następnym razem nim coś klepniesz w klawiaturę to pomyślisz .
Pozdrawiam ,
Maciek .

Pd5

Znany użytkownik
Reakcje
2.120 24 8
Mattia - nie rozumiem? nad jaka ocena? czy to na pewno info dla mnie? nic nie wystawiałem ???[DOUBLEPOST=1414267003,1414266563][/DOUBLEPOST]Mattia - zerknąłem przed chwila na historie ocen i rzeczywiście cos jest? Przepraszam najmocniej, bo nic dzisiaj nie oceniałem i nie wiem jak to się pojawiło? Przeglądam często forum na tablecie, dziś obserwowałem Twoje fantastyczne prace nad wodospadem i być może cos tam niechcący wcisnąłem? zaraz to oczywiście usunę!! nie przejmuj się brakami polskich znaków w komputerze, bo wykonujesz fantastyczne prace i tutaj te znaki nie maja żadnego znaczenia.[DOUBLEPOST=1414267457][/DOUBLEPOST]Mattia - już wszystko naprawione;)

hugwa

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
388 26 4
Ja wiem że jak tylko sie komuś zwróci uwagę że zrobił coś źle albo bez sensu to zwykle odpowiada że może i tak, ale niejedno w życiu widział i na pewno mogło się zdarzyć w którymś z równoległych światów że ktos zrobił właśnie tak, ale ta drabinka jest zrobiona źle i bez sensu właśnie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
J
Buduję makietę 23
Buduję makietę 9
Buduję makietę 4
Buduję makietę 51
Buduję makietę 5