• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dioramka na polke

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
... przybyło trochę śrub , ciężarki na końcach łańcuchów i rura spustowa zdążyła już pokryć się rdzą ;)

005.JPG 002.JPG 004.JPG 003.JPG

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Do kompletu powstaje jeszcze taki " dziwoląg" ,:) nie wiem do czego to służy ale fajny i prosty wagonik do zrobienia.
TABOR23.jpg
Pierwsze prace nad "dziwolągiem ";) . Wiem ,wózek nie taki ale tylko taki najbardziej podobny miałem na stanie warsztatowym.:)
003.JPG 004.JPG [DOUBLEPOST=1399140270][/DOUBLEPOST]
Co raz bardziej Cie nie lubię ;):D:D:D:D.
Rewelka(y)(y)(y)(y)(y)(y)
Przykro mi bardzo;) :D, ale " karawana idzie dalej" .
Dzieki Broda !!!(y)

Ostatnio edytowane:

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.409 17 2
Skoro idzie Ci tak dobrze to moja rękawiczka ciągle leży (17 strona wątku) Możesz robić w H0 D
wozidełko akurat się nada do ręcznego dowożenia belek. :)

ogest

Użytkownik
Producent
Reakcje
28 1 0
patrzę i z podziwu wyjść nie mogę.. super technika,a ten wagonik do drewna to już mistrzostwo. Czekam na kolejne odsłony ;)

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.409 17 2
Maćku. Rdza jak żywa. Jak możesz napisz proszę gdzie można nabyć taką armaturę?

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Mateusz o jaką armaturę Ci chodzi , to co na fotkach to poskładane samodzielnie na podstawie zdjęć i katalogów części .

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.409 17 2
Dokładnie, chodzi mi o ta pompę przed beczką. Ale jeżeli ją sam robiłeś to czapka z głowy.

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Ostatnia aktualizacja wagonika , doszły stopnie manewrowe , poręcze i rura spustowa do wody .:)
003.JPG

002.JPG 004.JPG
Barierka jest prosta !

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
3.114 2 0
Maćku, czy ty musisz podnosić ciśnienie;):D:D:D. Pięknie się to wszystko prezentuje, a te wszelakie drobiazgi najlepiej (y).

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
J
Buduję makietę 23
Buduję makietę 9
Buduję makietę 4
Buduję makietę 51
Buduję makietę 5