• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama ze stacją i dworcem

Kagg

Paczangers roku
Reakcje
39 0 0
Łajnowice, Danloki, Danloków, Pomyrdanka, Letkowina, Kanaperka, Diekolinka, Macierówka, Zurenkowo, Korbaczów, Bochęzica, Chędorynka, Tordioryna, Destewin, Perfolówka, Podkłodynka, Amorkutka, Pirotas, Satorączka, Ciućkulka, Marsenka, Pulkatka, Konsferka

Kagg

Paczangers roku
Reakcje
39 0 0
I tak wiem że nie wygram bo nigdy nie mam szczęścia w takich konkursach ale może ktoś inny skorzysta przy budowie swojej :)
Kombajny, Dazajny, Borajny, Polajny, Histajny, Ferajny, Osmajny, Surajny, Pirajny, Tokajny, Luzajny, Lizajny, Korajny, Tubajny, Klowajny, Splaszajny, Oblewajny, Toczajny, Lupajny, Serajny, Hardkorajny

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dziś rozwiązanie konkursu na nazwę stacji na dioramie.Nazwa stacji to ...: Świerkajny.:D.
Według ustalenia kolejności i czasu wysłania postów , oraz wręcz porażającej trafności w wymyśleniu nazwy stacji, dwie nagrody główne otrzymują Koledzy:
Paparazzi 97 i ManMania :):):)... .
Mniejszą odrobinę dioramkę, jako nagrodę wyróżnienie, otrzymuje Kolega Kagg, za nazwę stacji ....Borajny.:).
Szczegóły wykonania dioram ,oraz formę dostawy z kolegami ustalę na PW.
Wszystkim Kolegom serdecznie dziękuję za cenne i przepiękne nazwy ,a także pomoc i chęć wzięcia udziału w zgadywance.
Niedługo zaczynam budowę, po wykonaniu jeszcze innego, ważnego projektu ,o którym będzie relacja innym wątku.

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dziękuje za ufundowanie przez Daniela tak ciekawych nagród jak dwie dioramki :).

Myślę że Paparazzi też się dołącza do podziękowań ale pewnie doda swoje :).

Jeszcze raz dziękuje Danielowi za ufundowanie podanych wyżej nagród.

Mateusz B

Moderator Grupy KKMK
Zespół forum
KKMK
H0e
Reakcje
328 2 0
Dziękuję za piękne nagrody :)
Z pewnością są wartościowe i będą miłą pamiątką, a zarazem postumentem pod.. ciekawy model :ROFL:
Fajnie bo nie jest to rzecz kupiona, lecz coś co stanowi owoc pracy (y)
Walka była ostra, i niektóre nazwy naprawdę były fajne, do wykorzystania na makietach :D
Chciałbym zarazem podziękować Danielowi właśnie za tego typu inicjatywy, że wychodzi do początkujących modelarzy zachęcając ich (choć tak piękne dioramki chyba mogą nieco zdemotywować) do tego hobby. Wartałoby też podziękować za wszelaką pomoc i chęć jej niesienia.
Dzięki Daniel, gratuluję takiego podejścia, chęci niesienia pomocy i uczenia początkujących (y)

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Nagrody zostały przydzielone według kolejności wysłania postów ,oraz niezwykle trafnej nazwy, a że okazało się ,że między uczestnikami są młodzi (i nie tylko) modelarze, jest mi tym bardziej miło:).