• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama z zagrodą - irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.278 47 0
Praca sprawia że roboty przy zagrodzie znacznie się spowolniły.Dostałem jednak kilka nowych detali, kilka tez zrobiłem sam.Budynki nadal nie są spatynowane, ale powstała buda dla psa i przyczepa do przewozu świni, osprzęt do ciągników został sklejony i spatynowany.Dotarły klatki z królikami, przyczepa, która jeszcze zostanie spatynowana oraz rowero, które mnie zaskoczyły jakością wykonania.

SAM_3479.jpg
SAM_3480.jpg
SAM_3483.jpg
SAM_3484.jpg
SAM_3485.jpg
SAM_3487.jpg

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.278 47 0
Przyczepa w wolnej chwili została zrobiona.Niestety pogoda paskudna i fotki też już będą coraz gorsze.Dotarł trzeci i ostatni ciągnik.Jest to Zetor 50 Super z firmy Icar.Przyznam że dwa zaskoczenia po otworzeniu paczki mnie spotkały.Pierwsze to wielkośc tego traktora, jest znacznie większy od naszych Ursusów.Drugie zaskoczenie to jakość modelu.Zrobiony jest rewelacyjnie, żywice odlane bardzo czysto, kostki wlewowe bardzo łatwe do usunięcia.Do zestawu dołączono sporo części fototrawionych, film do szyb oraz zestaw kalkomanii i tu miły detal.Kalkomanie są w róznych kolorach co ważne jest zwłaszcza przy grilu i tak mamy wybór między żółtym, czerwonym, srebrnym i kremowym.Kolejne fotki juz z etapu sklejania.

SAM_3493.jpg
SAM_3495.jpg
SAM_3496.jpg
SAM_3497.jpg
SAM_3489.jpg
SAM_3490.jpg
SAM_3492.jpg

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.278 47 0
A czy ten detal ma naprawdę takie znaczenie? Dałem rejestracje i ona tam zostanie bez wzgledu na to czy w rzeczywiśtości tam były czy nie, mi się właśnie tak podoba.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.278 47 0
Pamietam mam jeszcze to nawey w gablocie bo klient nie odebrał jeszcze pierwszej dioramy.To była beczka ustawiona na betonowych podstawach.Wykonałem ją sam, ale z czego to już niepamiętam.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 32
Dioramy i makiety 1
Dioramy i makiety 21
Dioramy i makiety 25
Dioramy i makiety 19