• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

DIORAMA H0-H0e

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Właśnie nie wiem na 100 procent czy to lampa Auchagen-a, ale pewnie tak.
Ja miałem jedną tego typu lampę i zastosowałem właśnie w tym miejscu.;) .
Montaż tego jest niezwykle prosty ,kable też solidne, choć cienkie, więc spokojnie można zastosować gdzieś przy lokalnych drogach lub na starych uliczkach:).

paziu1000000

Znany użytkownik
MSMK
Producent
Reakcje
127 3 0
Właśnie nie wiem na 100 procent czy to lampa Auchagen-a, ale pewnie tak.
Ja miałem jedną tego typu lampę i zastosowałem właśnie w tym miejscu.;) .
Montaż tego jest niezwykle prosty ,kable też solidne, choć cienkie, więc spokojnie można zastosować gdzieś przy lokalnych drogach lub na starych uliczkach:).

Mówiłem Ci, że to Viessmann, jak je podłączałem.;) Nr kat. 6065.

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dobra o latarniach to było by już na tyle.....
A tym czasem dla kolegi Paparazzi 97 obiecane fotki drugiej strony dioramy i już naprawdę ostatnie...:) ....
I znów się zaczyna ta cholerna jazda ze wstawianiem fotek...............:mad::mad::mad::mad:.
Niech Ktoś z Łaski Swojej naprawi tę funkcje na forum...

Mateusz B

Moderator Grupy KKMK
Zespół forum
KKMK
H0e
Reakcje
328 2 0
Oto zapowiadane fotki od tyłu, mi się naprawdę podobają, a szczególnie te krzaki i zarośla... :) szkoda że z tyłu makiety ;)
IMG_2852 (2).JPG
IMG_2857 (2).JPG
IMG_2852 (2).JPG
IMG_2857 (2).JPG

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
O widzę ,ze wysyłając do ODPOWIDENIEJ OSOBY można fotki zamieść:)..
Cholera ,a moża ja mam cos z przesyłem danych?.... mam neta mobilnego Orange:mad:... z tym gównem zawsze był problem... mam na myśli Orange...
Ile razy chcę coś szybko zrobić, a zwłaszcza wysłać fotki to dostaje w..

14D40

Ostrzeżony
Producent
Reakcje
305 10 1
Danielu ile tych rozjazdów BahnSinnowskich chcesz umieścić na dioramce? ;) Jak byłem w Niemczech to zakupiłem po komplecie tych odlewów, powiem Ci że są całkiem całkiem :) Ostatnio dokonywałem prób odlewania ich z żywicy, powiem Ci że wychodzi całkiem nieźle ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 13
Buduję makietę 106
Buduję makietę 20
Buduję makietę 49
Buduję makietę 10