• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Bożonarodzeniowa - reaktywacja

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Stosując się do zasady otwarte okno plus wyłączone oświetlenie żarowe mój organizm zachowuje się standardowo: świeci się niski poziom nikotyny, trochę skrzypi i tyle.​
Otwierałaś okno i nie suszyłaś kleju pod żarówką prawda???​

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.497 17 2
Po wpisach można wydedukować, że większość już nałogowo wącha klej :)
Nie wiem jak koleżanka i koledzy ale ja preferuje wikol

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Jak nad stołem pojawiła się LAMA to rzeczywiście masz szczelne okna... Ja tam widuję ot, zwykłe pospolite zwierzaki, czasem ale od święta są zmiksowane, coś ma głowę od czegoś innego, najwyżej odrobinę kolorowsze niż średnia krajowa i takie tam.

Od każdego można się czegoś nauczyć.
A teraz póki całkiem opar nie wywietrzał co sprzyja (nie da się ukryć) daniu się porwać każdej z 10 muz razem i z osobna sięgaj na tej fali po aparat i pokaż co juz nabroiłaś!

Tylko przegoń LAMĘ bo zasłania światło :gwizd:

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.497 17 2
Jak użyjesz papierka ściernego powiedzmy 200 to lekko złapie. Poza tym wikolu zawsze używałem do osadzania PLASTIKOWYCH budynków w swoich miejscach ;)

OP
OP
greglis

greglis

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
W oparach kleju, kończę butelkę wina. Skończony jeden cały model domku, dwa są w trakcie . Domki okrutnie plastikowe, będę je musiała postarzyć gdzieniegdzie przed nałożeniem śniegu. Sesja chyba już jutro, nie dam rady już utrzymać aparatu :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 13
Buduję makietę 1089
Buduję makietę 20
Buduję makietę 49
Buduję makietę 10