• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Deutsche Post

OP
OP
Masztelek

Masztelek

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam Was!

Kolejne modele w barwach Deutsche Post to auta, na które kilkoro forumowiczów czeka! A jeden, nie będę wymieniał - irokez46, wręcz błagał o ich prezentację! Mam nadzieję, że w jakiś sposób mu się spodobają, bo fotki nie powalają!

Jednakże modele te bardzo lubię. Niestety z życia bardziej kojarzę nowszą wersję...

4. Robur - Brekina

DSC01983 (Kopiowanie).JPG
DSC01984 (Kopiowanie).JPG

5. Robur - Brekina

DSC01985 (Kopiowanie).JPG
DSC01986 (Kopiowanie).JPG

W piątek kolejna prezentacja, ale tym razem... Na pocztowo-sportowo! :)

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Do roburów mam wielki sentyment. Mój ojciec kiedyś jeździł w ekipie technicznej jednym z roburów. Często gęsto parkował u mnie na podwórku. Ech to były czasy.

L

LUKASZ 87

Gość
Jest klimacik ... szkoda ze nie można ich spotkać na żywo, chodź jeszcze czasem się trafia u jakiegoś ogrodnika ale to już sporadyczne sztuki. Brekina mi się podoba , bo ich modele mają fajne detale ...

OP
OP
Masztelek

Masztelek

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam Was!
Mnie również bardzo podobają się Robury z Brekiny.
Pokazuję zatem kolejny model!

6. Porsche 911 GT3 - Deutsche Post - Business Club - HERPA

Historia modelu jest mało imponująca albowiem zdobyłem go na licytacji na Ebay za bardzo duże pieniądze (ok 70 Euro). Jednakże już wtedy wiedziałem, że to piękny unikat! I jest w mojej kolekcji!

DSC01976 (Kopiowanie).JPG
DSC01977 (Kopiowanie).JPG

Pozdrawiam.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.791 387 20
Ten nowy nabytek, to do super-ekspresowych przesyłek?:D
Bardzo ładnie wykonany model. Jeśli to unikat no to wart swojej ceny. Gratuluję.