• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Dania - to jest dopiero górka rozrządowa !

OP
OP
S

szymon3000

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
;) szymon3000 .. a i byłem jeszcze w Norwegii , Docteur.. a Fiordy widziałeś ? .. szymon3000 ,a Fiordy stary to mi z ręki jadły ...:p

jageer

Aktywny użytkownik
Reakcje
451 0 0
Szału nie ma. Tarnowskie Góry też są duże. Na pewnej stacji niedaleko mnie, która już upadła, jeszcze ostała się jedna górka rozrządzano ok 300 wagonów na godzinę. Więc tutaj d... nie urywa ten film :)

Kapi0990

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Kris: Ten filmik jest w przyspieszonym tempie, dlatego te wagony tak szybko jeżdżą ( patrz 0:31 na manewrowego który "biegnie" :ROFL: i na początku filmu te drzewka po lewej stronie trochę mocno się uginają ).
Docteur: Według mnie też to jest dopychacz bo raczej człowiek by nie dopchnął wagonu ( patrz 0:51).

OP
OP
S

szymon3000

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Kris: Ten filmik jest w przyspieszonym tempie, dlatego te wagony tak szybko jeżdżą ( patrz 0:31 na manewrowego który "biegnie" :ROFL: i na początku filmu te drzewka po lewej stronie trochę mocno się uginają ).
Docteur: Według mnie też to jest dopychacz bo raczej człowiek by nie dopchnął wagonu ( patrz 0:51).
na tym forum naucz sie czytać między wierszami - koł ani ameryki nie odkryłeś...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje innych krajów 5
Koleje innych krajów 7
Koleje innych krajów 15