Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Sprzedałem kiedyś poprzez forum, model Gutzolda z silnikiem i dodatkowo silnik z sb-modellbau. Może Kolega, który to kupił ma jeszcze jeden z tych silników wolny.
Witajcie mam pytanie mam model parowozu firmy gutzold br52 i mam problem z krzyżulec wyłamał się oczko i pytanie czy można to jakoś wymienić na jakiś inny innej firmy czy musi być tej samej firmy?
Serdecznie pozdrawiam
Jacek
Czy aby na pewno Wpisujesz adres sklepu otwiera się strona główna - wybierasz ERSATZTEILE- GUTZOLD- SPUR H0-DAMPFLOKS- BR52
Poniżej masz wszystkie numery katalogowe jakie wyszły. Jeżeli znasz numer katalogowy swojego modelu wybierz go z listy i sprawdź.
I proszę dla numeru Gützold 31032010 masz krzyżulec jaki szukasz (ten akurat prawy) .
Zapomniałem napisać na tej liście w nawiasach masz numery katalogowe modeli np. (alt 32100)
Pozdrawiam
Czy aby na pewno Wpisujesz adres sklepu otwiera się strona główna - wybierasz ERSATZTEILE- GUTZOLD- SPUR H0-DAMPFLOKS- BR52
Poniżej masz wszystkie numery katalogowe jakie wyszły. Jeżeli znasz numer katalogowy swojego modelu wybierz go z listy i sprawdź.
I proszę dla numeru Gützold 31032010 masz krzyżulec jaki szukasz (ten akurat prawy) .
Zapomniałem napisać na tej liście w nawiasach masz numery katalogowe modeli np. (alt 32100)
Pozdrawiam