• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Części zamienne do modeli Gutzold

Jacek 26

Nowy użytkownik
Reakcje
22 0 0
Witajcie mam pytanie mam model parowozu firmy gutzold br52 i mam problem z krzyżulec wyłamał się oczko i pytanie czy można to jakoś wymienić na jakiś inny innej firmy czy musi być tej samej firmy?
Serdecznie pozdrawiam
Jacek

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.889 33 1
Dziękuję za podpowiedź gdzie mozna szukać niestety ale tam tej części w tym sklepie nie ma
Czy aby na pewno ;) Wpisujesz adres sklepu otwiera się strona główna - wybierasz ERSATZTEILE- GUTZOLD- SPUR H0-DAMPFLOKS- BR52
Poniżej masz wszystkie numery katalogowe jakie wyszły. Jeżeli znasz numer katalogowy swojego modelu wybierz go z listy i sprawdź.
I proszę dla numeru Gützold 31032010 masz krzyżulec jaki szukasz (ten akurat prawy) :).
Zapomniałem napisać na tej liście w nawiasach masz numery katalogowe modeli np. (alt 32100)
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane:

Jacek 26

Nowy użytkownik
Reakcje
22 0 0
Czy aby na pewno ;) Wpisujesz adres sklepu otwiera się strona główna - wybierasz ERSATZTEILE- GUTZOLD- SPUR H0-DAMPFLOKS- BR52
Poniżej masz wszystkie numery katalogowe jakie wyszły. Jeżeli znasz numer katalogowy swojego modelu wybierz go z listy i sprawdź.
I proszę dla numeru Gützold 31032010 masz krzyżulec jaki szukasz (ten akurat prawy) :).
Zapomniałem napisać na tej liście w nawiasach masz numery katalogowe modeli np. (alt 32100)
Pozdrawiam
Rzeczywiście mój błąd też że nie wpisałem tego numeru sprawdziłem jeszcze raz i znalazłem dzięki Panu bardzo dziękuję za pomoc

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 6
Tabor 1
Tabor 4
Tabor 0