• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam części do modeli, blaszki fototrawione, kalkomanie, bilety i inne rzeczy związane z koleją

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.974 122 22
Coś nowego.

kalkomania na włoskie lokomotywy

1 arkusik

oznaczenia serii i numery na klasyczne włoskie lokomotywy
na kalkomanii następujące oznaczenia:
  • białe - E444, E636, E656, E323, E324, E424, E632, E633, E447, E652, E626, D345, D343, D445, D443, D141, D143, E646, E645, E646
  • szaro-białe - E326, D341, D342, E424, E428, E626, E636, E645, E646
  • czerwone - E632, E633, E444

stan: nowe, wyciętych zostało kilka oznaczeń

dostępny 1 arkusik

cena: 12 zł plus koszt wysyłki

IMG_20250319_145419x.jpg

Ostatnio edytowane:
OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.974 122 22
To i ja sobie znów odświeżę.
Skoro kolega @xTOMOx sobie codziennie odświeża swoje ogłoszenie bo jego musi być zawsze ponad innymi, to ja sobie swoje odświeżę by moje było ponad jego ogłoszeniem.

xTOMOx

Użytkownik
Reakcje
90 55 9
Nie tylko ja odświeżam codziennie, więc się odczep, tylko się ośmieszasz. Krytyka jak dyskredytacja, tak ją odczuwam, szerzenia plotek lub insynuacji jest nie na miejscu. Kolegami już nie będziemy. Ogarnij się człowiek.

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.974 122 22
Wskaż proszę inną osobę jaka codziennie odświerza swoje ogłoszenia. Ja z takim niekoleżeńskim zachowaniem spotykam się po raz pierwszy.
Jak widać nie liczysz się z innymi i Twoje ogłoszenie zawsze musi być zawsze na górze. Skoro Tobie wolno, to czemu się mnie czepiasz? Ja też mogę.

xTOMOx

Użytkownik
Reakcje
90 55 9
Słaby z cb. obserwator. Paluszkiem pokazywać nie będę. Wymyśliłeś sb. zawsze musi być zawsze na górze i się powtarzasz. Zależy mi tylko aby było widoczne kilka godzin w "Co nowego" Ale po co ja się tłumaczę. Skończ z tą dyskredytacją na forum publicznym, bo ze mną nie warto zaczynać. Dobrze ci radzę. Jeśli uważasz to za zastraszanie, to ogarnij prawo i dowiedz się co ci za to grozi. Masz coś do mnie pisz na priv. Jak na razie do mnie nie odpisałeś. Rób swoje, zajmij się swoim życiem, bo na razie to ty się czepiasz.

Ostatnio edytowane: