• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Cv - regulacja świateł?

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Już wszystko opanowane. Znalazłem swoją niemiecką i wszystko śmiga ;) karol_mar -pod CV37 wpisałem 160 jako suma 128 i 32, gdyż tak jest większy porządek. Tutaj wpisanie CV32 faktycznie dało zamierzony efekt, ale przy niektórych funkcjach mogłoby tak nie być. A tak zawsze bądzie jak trza.

Reakcje
6 0 3
to ja również zapytam o pomoc, otóż przerobiłem sobie nr 215 z dekoderem esu 59620. światła do jazdy manewrowej podłączyłem pod aux 1 i aux 2, włączają się w trybie manewrowym, czerwone natomiast podłączyłem pod aux 3 i aux 4, i przypisałem to pod klawisz f7 i f8. Wszystko ładnie, ale kiedy włączam czerwone gasną mi czołowe i nie wiem gdzie leży problem. Pomożecie?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
DCC 3
DCC 3
DCC 24
DCC 4
DCC 0