Zobaczymy jutro, zakładam że jedna ze skrzynek nie wytrzyma, choć może jest tak elastyczna że odkształci się znacznie bez zniszczenia, to wszystko i tak ledwie muska temat, nie ma np. żadnych obciążeń dynamicznych, myślę że musiałbym mieć kilkanaście takich skrzynek, i poświęcić tydzień urlopu teraz żałuję że to zacząłem i bez uzgodnienia z Kolegą Maramamare, bo wygląda jakbym chciał umniejszyć jego zasugi i wkład pracy, a wyeksponować swoje, tyle że moich nie ma, prócz rozpoczętych projektów i obiecanek cacanek, a potem już nie będzie bo to nudne.
Ta mała burza przekonuje mnie o tym żeby nie pisać i nie udzielać się na forum, bo to chęci dobre a wiadomo co robią dobre chęci, a wychodzi jak zwykle, ale jak mawiał pewien premier, nie jak zaczyna ale jak kończy się, ważne jest, czy jakoś tak.
Skończymy ten temat i będą święta.
Ta mała burza przekonuje mnie o tym żeby nie pisać i nie udzielać się na forum, bo to chęci dobre a wiadomo co robią dobre chęci, a wychodzi jak zwykle, ale jak mawiał pewien premier, nie jak zaczyna ale jak kończy się, ważne jest, czy jakoś tak.
Skończymy ten temat i będą święta.