karol_mar napisał(a):
A nie słyszałeś o tym, że nie pisze się kilku postów jeden pod drugim w ciągu kilku minut, tylko można edytować swój post aby dopisać ewentualnie kolejną myśl ?
przepraszam, zachowałam się jak gówniarz ;P
a właściwie gówniara
nie zmienia to faktu, że jeśli krążący wokół mąż lub wrzeszczące na rękach dziecko uniemożliwią mi spokojne odpowiadanie, będę nadal pisać, stosując najprostsze sposoby (edycja zabiera o 0,1 sekundy więcej czasu, ale ja właśnie tych 0,1 s zazwyczaj nie mam).
Rafał G. napisał(a):
Chyba "łaś" bo z tego co mi się wydaje mamy "Babkę" na Forum
Jest jeden pozytyw, ponieważ system w Polszcze niepolplarnym jest czasem można zanabyć cuś taniej ale osobiście nie brnąłbym dalej w Maerklina. Cyt: "Ludwiku , Sabo nie idźcie dalej tą drogą" A.Kwaśniewski.
owszem, kobietam. i aż mi się wierzyć nie chcę, że na forum są sami faceci. jeśli tak, tym bardziej proszę o wyrozumiałość - laik ze mnie ogromny, ale póki co nie poddaję się.
cytat z klasyka znaczący

ale nie odwiedzie mnie od szukania właściwych torów
@Piotr Wąskotorowy
dzięki ogromne - już wiem, że mam do czynienia z C-gleis. Wcześniej niejaki jedrzej napisał, że mam tory typu M. oglądając tory w necie trafiłam na coś o nazwie M-track - zakładam, że tego mam szukać. Jeśli nie, jeśli ważne jest tylko C-gleis, to dajcie mi znać, żebym nie ograniczała się.
makieciarz napisał(a):
A po co jakieś "kontakty" w Niemczech i załatwiania kanałami, kazdy Polski sklep ściąga Trix-a a jak ma Trix-a to i Marklina bo to jedna firma, jedno biuro do zamówień. szukasz, spiszujesz co ci potrzeba, zamawiasz, otrzymujesz bez jakichś tajnych "kontaktów".
jasne. ale jestem fanką recyklingu

i chętnie kupiłabym z podanego wcześniej linku do niemieckiego ebayu coś z odzysku. tylko, że większość nie wysyła nigdzie indziej niż Niemcy. ale i na to znajdę sposób.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy wspierają mnie w tej walce. Zaczyna być to konkurencja zespołowa, ale nieźle nam wspólnie idzie. Nie poddawajcie się!!!