• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Co jeździ(ło) po szynach w okolicach Szczecina

Kedar

Użytkownik
Reakcje
43 0 0
1519 zanim był bordowo-szary był niebiesko-żółty, a nie jak 1518, którego wrzuciłeś. Był cały błękitny z żółtym pasem. Nie masz czegoś takiego? ja mam chyba tylko jedno zdjęcie zrobione jeszcze aparatem analogowym.

@Gerson nazwa polregio, poza niepotrzebnie wydanymi pieniędzmi nie brzmi źle, ale te malowanie jest fatalne...

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Gerson

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.610 27 0
Mam pytanko. Gdzie można by się wybrać żeby dużo okazów sfotografować ? :)
Jest kilka fajnych miejscówek. Tak na szybko:
1. Szczecin Główny- stacja
2. Regalica - ul. Krygera - most na Regalicy od strony Szczecin Zdroje
3. Szczecin Zdroje - koniec peronu od strony Szczecin Dąbie
4. Szczecin Dąbie - stacja
5. Szczecin Dąbie - ul. Narzędziowa - za przejazdem kolejowym wzdłuż linii 351 (kierunek Stargard Szczeciński)
6. Przejazdy kolejowe na Tczewskiej

KacperET22

Znany użytkownik
Reakcje
674 2 0
Jest kilka fajnych miejscówek. Tak na szybko:
1. Szczecin Główny- stacja
2. Regalica - ul. Krygera - most na Regalicy od strony Szczecin Zdroje
3. Szczecin Zdroje - koniec peronu od strony Szczecin Dąbie
4. Szczecin Dąbie - stacja
5. Szczecin Dąbie - ul. Narzędziowa - za przejazdem kolejowym wzdłuż linii 351 (kierunek Stargard Szczeciński)
6. Przejazdy kolejowe na Tczewskiej
Dziękuje :)

Pt47-106

Znany użytkownik
Reakcje
595 11 5
A na Szczecin Gumieńce można spotkać prywaciarzy Polskich i Niemieckich no i Tabor kolej Niemieckich i w okolicy stacji Szczecin Wzgórze Hetmańskie tam można zobaczyć ETZ i szynobusy

puszo

Aktywny użytkownik
Reakcje
215 3 3
No to ja już zupełnie zgupiałem :) brak napisu ptt cargo ale linie autobusowe i owszem. Co nie zmienia faktu, że ex Et21 warty poszanowania :)

Ufo

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
295 1 1
No to ja już zupełnie zgupiałem :) brak napisu ptt cargo ale linie autobusowe i owszem. Co nie zmienia faktu, że ex Et21 warty poszanowania :)
Gdzie na tym 3E jest DLA? Lokomotywa jest własnością firmy Aspekt, zaś pociąg był pod banderą przewoźnika PTT Cargo. Tak czy siak obydwie firmy związane są jedną osobą.

Pt47-106

Znany użytkownik
Reakcje
595 11 5
Na Plenerze fotograficznym w lokomotywowni Szczecin Wzgórze Hetmańskie podziękowania dla organizatorów Migawka - Radio Szczecin za super imprezę
DSCN0288.JPG
DSCN0289.JPG
DSCN0319.JPG
DSCN0320.JPG
DSCN0322.JPG
DSCN0332.JPG
DSCN0336.JPG
DSCN0363.JPG
DSCN0368.JPG
DSCN0367.JPG
DSCN0380.JPG
DSCN0381.JPG