• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe Zibi76

Reakcje
11.432 67 1
Ten model już kilkakrotnie był na forum pokazywany , ale trzeba mu przyznać że urok to on swój ma . Bardzo fajnie że ten Twój egzemplarz ma lusterka i światła pomalowane .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Piękny jest ten zestaw. Podmalowania na duży plus, a wykonane we własnym zakresie lusterka wyglądają praie jak oryginalne. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Ciekawy model. Fajnie, że robisz te drobne przeróbki. Nie rób zbliżeń anteny, bo jakaś taka pleciona. Tył naczepy fajny, ale nie podchodzi mi jakoś ten biały fartuch. A poza tym to naprawdę świetny zestaw.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Bunkier nektar to jest to co lubię (y) Ale Zbysiu zwolnij troszkę ;) bo jak nie pokazujesz modeli to pół roku a jak Cię poniosło to 3 w ciągu doby :eek::D

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
Bunkier nektar to jest to co lubię (y) Ale Zbysiu zwolnij troszkę ;) bo jak nie pokazujesz modeli to pół roku a jak Cię poniosło to 3 w ciągu doby :eek::D
Korzystam z wolnej chwili, więc jadę dalej.
Pozdrawiam
VOLVO F12- podmalowałem światła, dodałem halogeny na dachu, spojler nad szybą,
DSC08115.JPG
DSC08118.JPG
DSC08120.JPG
michelina na atrapie, pomalowałem wnętrze, dodałem lusterka własnej produkcji. Model zdobyty od Maćka (mafo). Dzięki :)
[DOUBLEPOST=1429989730][/DOUBLEPOST]
DSC08121.JPG
DSC08123.JPG
I jeszcze jedno F12 - tu podmalowałem również światła, wnętrze, lusterka

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Piękny ten DFDS. Dostał od Ciebie drugie życie. Bardzo się cieszę, że model poszedł w dobre ręce. (y)(y)(y)