• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe w "Grodzie Kraka"

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.770 4 0
Nakombinowałeś się :ROFL:, ale wyszło naprawdę pomysłowo. :D Trzyośka ciekawa, chociaż takiego "pół-albinosa' jeszcze nie spotkałem. :ROFL: Ta druga, z czarną atrapą wygląda za to bardzo "rasowo". :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.040 108 2
Fajny składak , podoba mi się takie zestawienie kolorów, przednie koła są z piastami od napędu to i ostatnia oś powinna być napędzana moim skromnym zdaniem :) Lekkie brudzenie by się przydało :) :) :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.315 67 1
A widziałeś taką konfigurację kiedyś napędu , bo ja nie, chociaż nie twierdzę że takiej nie może być , takie 4x4 plus oś wleczona ;)
Powiem Ci że osobiście nie , ale wiem że takie występują . Na YT jest gość co drewno z lasu wywozi i u niego w firmie mają scanie co ma napęd na przód i tył oś bliźniacza . Ostatnia jest wleczona i podnoszona . Śmieją się że to takie manitou , ale fakt jest taki że auto mega zwrotne i wjeżdża tam gdzie tradycyjne 6x4 nie daje rady . Tu masz to auto pokazane

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.040 108 2
Powiem Ci że osobiście nie , ale wiem że takie występują . Na YT jest gość co drewno z lasu wywozi i u niego w firmie mają scanie co ma napęd na przód i tył oś bliźniacza . Ostatnia jest wleczona i podnoszona . Śmieją się że to takie manitou , ale fakt jest taki że auto mega zwrotne i wjeżdża tam gdzie tradycyjne 6x4 nie daje rady . Tu masz to auto pokazane
Człowiek się uczy całe życie i głupi dalej jest, na filmie nie widać czy ostatnia oś napędzana ale raczej nie , dzięki Bartek za info.