• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Klimatyczny ten Mercedes. Man z Wikinga z dziwną naczepa bardzo mi się spodobał, mam sentyment do czarnych F90'tek bo mój Wuja kiedyś takiego miał.
Swoją drogą bardzo fajna dioramka, zdecydowanie podnosi poziom prezentacji.

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Klimatyczny ten Mercedes. Man z Wikinga z dziwną naczepa bardzo mi się spodobał, mam sentyment do czarnych F90'tek bo mój Wuja kiedyś takiego miał.
Swoją drogą bardzo fajna dioramka, zdecydowanie podnosi poziom prezentacji.
Zawsze modele prezentowane na dioramie wyglądają ciekawiej niż na przysłowiowej desce:).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.445 67 1
Widzę że to chyba jakiś składak , bo nie kojarzę takiego modelu . Swoją drogą to połączenie NG z beczką jest bardzo dobrym połączeniem .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Bardzo fajnie wygląda ten stary Mercedes NG z cysterną. Jedynie co mi tu nie pasuje, to ta biała blenda i biały odchylacz na dachu. lepiej wyglądałby w kolorze kabiny, a blenda czarna.

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Widzę że to chyba jakiś składak , bo nie kojarzę takiego modelu . Swoją drogą to połączenie NG z beczką jest bardzo dobrym połączeniem .
Model kupiony lat temu kilka od kolejnego już posiadacza, więc może i masz rację że to składak.

Bardzo fajnie wygląda ten stary Mercedes NG z cysterną. Jedynie co mi tu nie pasuje, to ta biała blenda i biały odchylacz na dachu. lepiej wyglądałby w kolorze kabiny, a blenda czarna.
Masz wymagania:gwizd:, to czarne , tamto w kolorze kabiny:ROFL:.Nie obraź się, ale aki model został wyprodukowany i nic nie zrobimy:(.W tym dziale przedstawiamy, a przynajmniej ja modele takie jakie są od producenta.
W innym dziale można pokazać dany model, po waloryzacii , bądź przemalowaniu go na swobodnie wybrany kolor.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Masz wymagania:gwizd:, to czarne , tamto w kolorze kabiny:ROFL:.Nie obraź się, ale aki model został wyprodukowany i nic nie zrobimy:(.W tym dziale przedstawiamy, a przynajmniej ja modele takie jakie są od producenta.
W innym dziale można pokazać dany model, po waloryzacii , bądź przemalowaniu go na swobodnie wybrany kolor.
No wiesz... Mercedesy NG w barwach Sudkrafta nie miały białej blendy białego odchylacza na dachu. Nie ciągały też cystern Rottgera. Model jest składakiem i byłem przekonany, że to Twoja inwencja twórcza. Jak już chcesz w tym temacie pokazywać tylko wyprodukowane modele w oryginalnych wersjach to OK, ale ten nie jest oryginalny. :)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Beczka bardzo ciekawa w starym malowaniu Talke.Renault to już klasyk który mi się podoba.Ładnie się prezentuje ta Twoja diorama :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.445 67 1
Składak na 100% bo bodajże pierwsze renault w tym malowaniu było Magnum i premium . Nie oznacza to że ten model mi się nie podoba . Wręcz przeciwnie , muszę powiedzieć że bardzo mi to zestawienie do gustu przypadło . Fajnie temu majorowi z tym silosem .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Bardzo fajnie zrobiłeś ten zestaw. Podmalowania i kalki dodają realizmu. Podoba mi się.