• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe RYSA13

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
W sumie nie trzeba by przy nim już wiele modzić. Dodać jeszcze te odblaski na bokach kabiny, tak jak w naczepie, dopracować tył i już by było ekstra.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:
OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Witam :). Tak jak Koledzy mówicie, naczepa będzie jeszcze dopracowana szczególnie ten tył, ale musi poczekać na kalki ;).
Dziś tak troszku na szybko, odebrane prosto z "saluna" we Wrocławiu: nowe Volvo FH Euro 6. (Dzięki Paweł (y)).
Kolega Marcin (Broda) uprzedził mnie z czerwonym Volvo i Kempf-em oraz dokładnymi fotkami modelu więc odsyłam do jego tematu a z mojej strony mogę polecić ten model Wszystkim jest naprawdę super :D (nareszcie coś nowego).
Moja propozycja to Volvo + Firanka... i jak się podoba ?? :podstepny:
VOLVO FH 4x2 Euro 6 ( dziś jeszcze bez lusterek ;) )
C0024.JPG
C0025.JPG

cdn...pozdrawiam :D

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Naprawdę bardzo ładny model ten Volvo (y) w tym zestawieniu bardzo mi się podoba ,jest rewelacyjny (y) gratuluję tak udanego zakupu .Masz rację wreszcie jakaś odmiana :) :):)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Czerwony smok. :D Bardzo się podoba. (y) Nowe Volva u Pawła rozeszły się jak świeże bułeczki, a ja głupi się za długo zastanawiałem.

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Nowe Volva u Pawła rozeszły się jak świeże bułeczki, a ja głupi się za długo zastanawiałem.
Zagadaj z Pawłem widziałem na "Salunach" że stoją jeszcze (chyba) wolne sztuki: niebieskie, zielone i białe dwa rodzaje i są naprawdę godne polecenia (y). Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupu teraz czekam na tą niższą kabinę :podstepny:

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No, piękny zestaw Porysowany :ROFL:
Fajnie go skomponowałeś z firanką.
Dobra robota Rafale, ale nic nigdy nie pobije Twojej czerwonej Szwedki po liftingu :love::love::love::love:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.170 108 2
Kurde Rafał Twój zestaw jest jeszcze lepszy od kempfa(y)(y)(y)
A Volvo jest bardzo fajne i muszę sobie kolejne sprawić ;););)

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Jasne jasne, a KENWORTHa mi dzisiaj sprzątnąłeś sprzed noska :gwizd:
Powiem tylko tyle że był czas się przyzwyczaić do "Los Banditos Brodos Allegros" :ROFL:.
A tu dla porównania 4 x Euro 6 :D, do kompletu brakuje DAF-a i Iveco, ...miejmy nadzieje że się pojawią :rolleyes:.
MB ACTROS BIGSPACE, MAN TGX, SCANIA STREAMLINE, VOLVO FH 16.
C0026.JPG

cdn...pozdrawiam :D

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hahaha "Los Banditos Brodos Allegros", leże :ROFL::ROFL::ROFL:
Następnym razem go snajperem załatwię :D

Nie no, świetne zdjęcie, Uświadomiłeś mi, że czas jednak leci... Możemy sobie podziwiać, jak bardzo zmienił się design.
Od razu widać, że wszyscy stawiają na opływowy i nowoczesny kształt...tylko jedna biedna Scania wierna ideałom :D
Świetne ujęcie, wiesz Rafcio, jak Ci się znudzą i będziesz chciał je sprzedać to nie krępuj się i pisz do mnie śmiało :gwizd:

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Następnym razem go snajperem załatwię :D
uważaj na Mavericka bo on czyha na oszustów z allegro :D

Czerwona rodzina bardzo fajnie się prezentuje.

Co do Volvo to na salonie już sprzątają tylko po nich :D Naprawdę udany model, trochę się obawiałem jak wyjdzie im na żywo ale wszystko się udało i możemy się cieszyć takim fajnym modelem.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.391 67 1
Panie Rysa jeszcze ześ o renaultach zapomniał . Ciekawe czy się o niego pokusza .
Fotka rodzinna rewelacyjna . Jak dla mnie nowe volvo kładzie wszystkich na łopatki .