• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Świetne modele.. i dźwig zacny..
Powiem Ci źe te "gruchy" mi się podobają... już widzę oczyma wyobraźni gliną i betonem oblepione :D ;)
pozdrawiam :)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
To wina oświetlenia czy na każdym modelu masz większe lub mniejsze przebarwienia od słońca? o_O
Iveco bardzo ciekawe, nie pasuje mi jedynie kształt dachu plandeki. ;)

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Miałam dylemat czy to Iveco Euro Tech czy Euro Star... właśnie doszłam do tego po Grillu ze jednak pierwsza wersja..
Fajny modelik :) Podoba mi sie przy zdjętej obudowie z tyłu.. już go widzę z ładuneczkiem :) :rolleyes:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Bardzo fajna mała ciężarówka. Pięknie wygląda w tym malowaniu, no i rzadkość, bo nie dość, że mała to jeszcze z plandeką. Jedna uwaga, jak pokazujesz go bez plandeki to usuń tą nadlewkę na skrzyni od wtrysku. ;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.056 158 2
Jest parę modeli co słońce zrobiło z nimi swoje:( teraz gabloty stoją daleko od okien:)
To niestety częsty problem, modele są delikatne. Mam kilka, które są przebarwione od słońca. A najdziwniejsze jest to, że często ciągnik szybciej zmienia kolor niż naczepa, albo na odwrót.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Ciekawie wyglądają te Fordy. Nie często widywane w kolekcjach. Dobrze, że ktoś w ogóle je zrobił.