• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Faktycznie z Sachsów mogłaby być niezła kolekcja, no ale trzeba się cieszyć z tego co jest. Ogólnie to Herpa już dawno nie wypuściła nic polskiego. Ja mam dwa i na zakup tego właśnie cały czas nie mogę się zebrać, a bardzo mi się podoba. :(

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Ciekawy ten Actros Kieserlinga, niby proste malowanie a naprawdę fajnie się prezentuje. Co do Sachsa to także można śmiał o nim powiedzieć, że chyba każdy z chęcią przyjąłby go do swojej kolekcji.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jako że szczególnie lubię austriackie malowania, to nie mogłem być obojętny dla tej prezentacji. Zestaw typowo flotowy, ale model posiada wszystko co powinien mieć, żeby się podobać. Nietypowa kolorystyka, dopracowany tył i typowy dla Austrii kogut. Czarny zderzak też go wyróżnia.