• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Oj Melmery kuszą za każdym razem, gdy widzę jakiegoś na forum. Do tego rodzynek w postaci Mano-sztajera i krótki silos tworzą interesujące zestawienie. Szkoda, że dół ciągnika nie jest też wymalowany.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Bardzo ładny ten "man", podoba mi się jako pisanka, jak i w realu ciekawie się prezentuje ten zestaw jak i wiele innych samochodów tego przewoźnika :)

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Trochę koledze nie udało się uchwycić boku modelu :D na tych licznych fotkach , ale też mi się podoba takie proste a wpadające w oko malowanie (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.079 387 20
Dawno tu Betza nie widziałem:podstepny::gwizd: i myślałem, że już wszystkie pokazałeś. :D Bardzo fajny ten stary NG. Dużym plusem jest zrobiona tylna belka, oznaczenia i blachy. Piękny ten model. (y)